Stomen

Stomerij Perfect is een gerenommeerde stomerij in Waddinxveen waar u terecht kunt voor alles wat met kleding en stoffen te maken heeft: wassen, stomen, repareren en onderhouden, u kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor u. Wij bieden u een stomerij ophaalservice voor uw bruidskleding, uw dekens, alle soorten en maten van gordijnen, zelfs leer en suède is een koud kunstje voor ons. Ook voor diensten als het reinigen en kast klaar maken van beddengoed, een uitstekende stomerij service voor al uw moeilijk handelbare overhemden en alle soorten kledingreparaties.

Kleding is heel persoonlijk, geef ons uw vertrouwen en wij halen er het beste uit. De stomerij ophaalservice neemt met de juiste deskundigheid en voorzichtigheid uw kleding in behandeling en wij hebben alle benodigde apparatuur in huis waardoor wij u de beste service kunnen beloven.

Bij Stomerij Perfect kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service tegen de beste prijzen. Alle stomerijdiensten worden met persoonlijke aandacht verzorgd volgens een strikt protocol om de kwaliteit van uw kleding en linnen te waarborgen. Maak gebruik van onze stomerij home service in Waddinxveen en haal er het beste uit, ook voor het milieu!

    Naam (verplicht)

    Mailadres (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht