Dekbedden

Ieder mens verliest ’s nachts 0,5 tot 1,5 gram huidschilfers en voedt daarmee ongeveer een half miljoen huisstofmijten. Deze houden zich graag op in dekbedden en matrassen, maar ook in tapijten, meubels, gordijnen en kleding. Net als andere allergieën neemt ook de allergie tegen huisstofmijt toe. Inmiddels is al zo’n 12,5 procent van de kinderen allergisch. Daarom is het

raadzaam dekbedden regelmatig professioneel te laten reinigen. Naast de stof wordt ook de inhoud van dons en veertjes zorgvuldig gereinigd. Door de speciale reiniging wint het dekbed merkbaar aan volume. Ook kussens en hoofdkussens kunnen wij op deze wijze voor u behandelen. Daarna kunt u weer gezond slapen onder een warm, schoon en fris dekbed of op een kussen dat aangenaam zacht aanvoelt.

Uw dekbed laten reinigen is niet alleen gemakkelijk, maar ook de snelste manier wanneer u dit door ons laat doen. Onze vlotte service zorgt ervoor dat u uw dekbedden snel kunt afhalen. Voor het door en door drogen van beddengoed zijn grote droogmachines nodig. Door dit uit handen te geven bespaart u uzelf en uw huisgenoten een hoop overlast. Dekbedden wassen is een van onze veelgevraagde diensten. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door een team van goed opgeleide en ervaren personeel. Onze processen worden continu verbeterd teneinde een zo optimaal mogelijke service te kunnen verlenen.

    Naam (verplicht)

    Mailadres (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht