Gordijnen en Vitrages

Wordt het niet eens tijd dat u uw (vouw)gordijnen en/of vitrages laat reinigen, zonder dat u de deur uit hoeft? Even naar uw plaatselijke stomerij brengen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Bij Stomerij Perfect is dat zo geregeld! Uw gordijnen, vouwgordijnen en interieurbekleding hebben regelmatig een opfrisbeurt nodig. Daarom is chemisch reinigen uitermate geschikt voor alle gordijnstoffen, zoals velours, linnen, zijde, katoen, polyester en andere unieke stoffen. U hoeft ze maar even te missen, waarna ze weer schoon en verzorgd worden afgeleverd.

Elk gordijn wordt bij ons vooraf tot op de centimeter nauwkeurig opgemeten. Mocht er toch sprake zijn van enkele centimeters krimp (meestal bij een eerste reiniging, vanwege spanning die ontstaan is in de vezel bij de weving, dan worden de gordijnen weer zo veel mogelijk op lengte gebracht d.m.v. stoom in de stoomkast, waardoor deze in bijna de originele lengte blijven. Er zal echter altijd een klein verschil in de lengte zijn. De toegestane krimp op gordijnen is 2%.

Stomerij Perfect biedt u het volgende aan

 • Reinigt o.a. voor particulier, bedrijf en zorginstelling.
 • Behandelt uw gordijnen voor, tijdens en na reiniging met zorg, zodat de beste resultaten worden geleverd.
 • Voor grote partijen, hanteren wij speciale tarieven. Voor meer informatie of een prijsopgave, kunt u ons bellen of mailen.

  Naam (verplicht)

  Mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht