Feestkleding

Wat doet de bruid na het roerige trouwfeest met haar exclusieve en dure bruidsjurk? Het grote feest van die mooie dag laat ongetwijfeld zijn sporen achter op het kwetsbare textiel.

De doorsnee trouwjurk bestaat namelijk uit kwetsbare stof. Daarnaast zijn op de meeste bruidsjurken kwetsbare applicaties en bijzondere versieringen aangebracht. Een standaard wasmachine zal uw schitterende bruidsjurk onherkenbaar verminken. Voorkom dat en besteed deze lastige klus uit aan professionals.

In de stomerij wordt er eerst gekeken welke delicate stoffen er voor komen in jouw trouwjurk. Borduurwerk, kraaltjes en bijzondere vlekken zijn voor onze professionele reinigers geen probleem. Jouw trouwjurk wordt eerst met de hand behandeld. Voordat de reiniging begint worden de ergste vlekjes verwijderd. Vervolgens krijgt de jurk een voorbehandeling met speciale middelen.

Bij Stomerij Perfect is uw trouwjurk in vertrouwde en ervaren handen. Uw bruidsjurk stomen is voor ons dagelijkse kost. Wij koppelen onze vakkennis aan onze professionele machines, zodat uw bruidsjurk er weer als nieuw uitziet. Uw trouwjurk stomen is niet het enige wat wij doen. Ook de delicate kleding van de bruidegom, de bruidsmeisjes reinigen wij doortastend.

Behalve uw bruidsjurk laten stomen, kunnen wij eventueel ook reparaties uitvoeren. Bent u met uw trouwjurk ergens blijven hangen of bent u iets te stevig geknuffeld? Wij zorgen ervoor dat uw bruidsjurk niet alleen schoon, maar ook in originele staat bij u terug keert. Uw bruidsjurk stomen is niet alleen een klus die wij met grote zorg verrichten, ook kunt u uw bruidsjurk al op zeer kort termijn weer ophalen. Wanneer wij uw trouwjurk stomen, dan krijgt u deze goed verpakt en strak opgehangen retour.

    Naam (verplicht)

    Mailadres (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht