Dekbedden

Ieder mens verliest ’s nachts 0,5 tot 1,5 gram huidschilfers en voedt daarmee ongeveer een half miljoen huis­stofmijten. Deze houden zich graag op in dekbedden en matrassen, maar ook in tapijten, meubels, gordijnen en kleding. Net als andere allergieën neemt ook de allergie tegen huisstofmijt toe. Inmiddels is al zo’n 12,5 procent van de kinderen allergisch. Daarom is het
raadzaam dekbedden regelmatig professioneel te laten reinigen. Naast de tijk wordt ook de inhoud van dons en veertjes zorgvuldig gereinigd. Door de speciale reiniging wint het dekbed merkbaar aan volume. Ook kussens en hoofdkussens kunnen wij op deze wijze voor u behandelen. Daarna kunt u weer gezond slapen onder een warm, schoon en fris dekbed of op een kussen dat aangenaam zacht aanvoelt.

Onze professionele reiniging zorgt ervoor dat niet alleen de tijk maar ook de inhoud van dons en veertjes grondig schoon zijn. Uw dekbed wassen wij op een specifieke manier zodat deze merkbaar aan volume wint. Stomerij Perfect past hierbij natreiniging toe. Onze professionele machines hebben speciale programma’s die specifiek gericht zijn op diverse soorten dekbedden. Ook kussens en hoofdkussens kunnen wij op deze wijze reinigen. Daarna kunt u weer gezond en zorgeloos van uw nachtrust genieten. Onder uw warme, schone en frisse dekbed en op uw aangename en zachte hoofdkussen.

Uw dekbed laten reinigen is niet alleen gemakkelijk, maar ook de snelste manier wanneer u dit door ons laat doen. Onze vlotte service zorgt ervoor dat u uw dekbedden snel kunt afhalen. Voor het door en door drogen van beddengoed zijn grote droogmachines nodig. Door dit uit handen te geven bespaart u uzelf en uw huisgenoten een hoop overlast. Dekbedden wassen is een van onze veelgevraagde diensten.

dekbed-luchten_2